Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.be Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.be

Slagbomen

Als je een groot bedrijf runt, op een groot terrein, is het moeilijk te controleren wie er allemaal binnenkomt en wie er weg gaat. Auto’s rijden af en aan en je weet eigenlijk niet wie je binnenlaat. Net als bij parkeergarages, ziekenhuizen en andere grote bedrijven is het aan te raden om slagbomen te installeren. De slagbomen worden aangeboden in verschillende formaten en kunnen volledig geautomatiseerd worden.

Op verzoek kunnen er extra veiligheidsbevorderende maatregelen getroffen worden. Bij sommige bedrijven is het bijvoorbeeld wenselijk dat mensen alleen met een speciale pas toegelaten worden, of dat bezoekers via een intercom contact kunnen zoeken met de receptie. Op deze manier kan de receptie bepalen of iemand mag doorrijden of niet, al dan niet op basis van de beelden die zij op een camera kunnen zien.

slagbomen

Andere blokkades

Als het praktisch niet haalbaar is om alle aanrijdroutes te blokkeren met slagbomen, kun je nog andere blokkades opwerpen. Er zijn vele soorten hekwerken die zeer geschikt zijn om grote terreinen te voorzien van een omheining. Deze hekwerken komen in alle soorten en maten en zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat er niemand door kan.

Er zijn fraaie constructies, zoals draaipoorten, schuifpoorten en schuifhekken. Dit zijn allen stalen constructies die tevens geautomatiseerd kunnen worden. Zo kunnen ze, net als slagbomen, voorzien worden van de nieuwste technische snufjes, zoals intercoms en camera’s. In combinatie met slagbomen zorgen deze constructies ervoor dat je het inkomende en uitgaande verkeer beter kunt stroomlijnen en dat je alleen mensen binnenlaat die bevoegd zijn om op het terrein te komen.

Wat voor materiaal bevat een slagboom?

Slagbomen zijn gemaakt van stevig staal. Logischerwijs moeten ze tegen een stootje kunnen en niet gaan roesten en/of slijten als gevolg van slecht weer. De slagbomen worden dan ook meestal afgewerkt met polyester en voorzien van een coatinglaag.

 

Offertes voor tuinomheiningen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten