Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.be Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.be

Sierpunt

Sierhekwerken zijn mooie constructies die passen bij een mooie, stijlvolle tuin. Het fijne van sierhekken is dat je ze in zekere zin zelf kunt samenstellen. De kleur, vorm, grootte, functionaliteit en constructie kun je allemaal zelf bepalen. Met name de afwerking is iets om goed over na te denken. Je wilt namelijk dat je hek er, net als je tuin, zo fraai en stijlvol mogelijk uitziet. De (kleine) details zijn hierin zeer belangrijk. Gelukkig zijn er veel accessoires beschikbaar die je hek net dat extra beetje frivoliteit kunnen geven. Je kunt bijvoorbeeld je hekwerk perfectioneren door er sierpunten op de plaatsen.

Sierpunten zijn speciale opzetstukken die je op (de palen van) je hek kunt laten plaatsen. Ze zijn sierlijk afgewerkt en geven daarom zelfs palen die groot, lomp en degelijk zijn dat stukje sierlijkheid wat ze nodig hebben.

Sierpunten in alle soorten en maten

Net als bij de meeste versieringen kun je zelf bepalen hoe prominent de sierpunten aanwezig zijn. Je wilt natuurlijk niet dat ze te veel in het hoog springen, maar ze moeten wel degelijk groot genoeg zijn om te kunnen bijdragen aan de klassieke uitstraling van het hekwerk. Sierpunten zijn daarom in verschillende formaten beschikbaar.

Verder variëren ze in stijl en uitstraling. Als je een wat strakker hekwerk hebt, kun je tevens kiezen voor een strakke sierpunt. Als je een sierlijk hek hebt wat gebruik maakt van ronde vormen, dan past een sierpunt waar de nodige sierlijke krullingen in zitten misschien meer bij jouw hek. Ook kun je kiezen uit puntig toelopende sierpunten en wat meer afgevlakte sierpunten.

 

Offertes voor tuinomheiningen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten