Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.be Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.be

Schuifpoort

Veel mensen leven met het onveilige gevoel dat ongewenste personen zomaar hun tuin, en in extreme gevallen zelfs hun huis, kunnen betreden. Om dit onveilige gevoel tegen te gaan kun je ervoor kiezen om een schuifpoort te installeren die je tuin onbereikbaar maakt voor buitenstaanders. Het is een stevige en veilige optie, maar doet geen afbreuk aan de schoonheid van jouw tuin.

Wat is een schuifpoort?

Een schuifpoort is een soort tuinpoort die gebruik maakt van een schuifsysteem. Een schuifpoort bevat één of twee deuren (afhankelijk van jouw voorkeur). Deze deuren kunnen opzij geschoven worden. De schuifpoort is ontwikkeld voor grote oppervlakken, omdat hij minstens 3 meter doorloopt. De poorten kunnen aangepast worden aan je eigen voorkeur, je kunt hiermee rekening houden met de inrichting van de rest van je tuin. De schuifpoorten verschillen bijvoorbeeld in het type materiaal dat gebruikt is bij de productie (hout en metaal).

Ondoordringbaar en dus veilig

Schuifpoorten zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze je tuin goed afsluiten. De schuifpoort vormt een barrière waar bijna niet doorheen te breken is. Bovendien kun je nog extra maatregelen nemen om de poort extra veilig te maken en om inbrekers af te schrikken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om extra sloten toe te voegen aan de poort.

Ook zijn er enkele andere technische snufjes die inbrekers op afstand houden. De meest erkende methode is camerabewaking (die je aan je poort kunt monteren). Niet alleen kun je hiermee de omgeving in de gaten houden, het is ook minder aantrekkelijk voor insluipers om een terrein te betreden waar camera’s de boel in de gaten houden.

 

Offertes voor tuinomheiningen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten