Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.be Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.be

Schuifhekken

Pottenkijkers zijn nooit gewenst. Het is echter niet makkelijk om je hele terrein af te sluiten voor ongewenste gasten. Helemaal als je een groot bedrijventerrein hebt is het lastig om dit volledig af te sluiten. Je zou in dit geval kunnen denken aan schuifhekken. Veel bedrijven maken gebruik van een dergelijke constructie vanwege zijn perfecte combinatie van stevigheid en functionaliteit.

Het is vrijwel niet mogelijk om over een schuifhek heen te klimmen. Als het blijkt dat dit wel mogelijk is, dan kun je extra beveiliging op het hek (laten) monteren. Omdat het hek gebruik maakt van een handig schuifsysteem, is het voor de eigenaar wel makkelijk te bedienen. Ook is het mogelijk om het hek ver uit te schuiven, indien er auto’s, vrachtwagens en/of andere voertuigen moeten passeren.

Veel mogelijkheden

Bij de installatie van een schuifhek zijn er veel extra mogelijkheden. Je kunt het hek op rails laten plaatsen, zodat het makkelijk open ‘rijdt’, ook kun je ervoor kiezen om het uitschuifbare hekwerk te laten ‘zweven’. Verder kan het hek ook elektrisch gemaakt worden. Omdat het vaak enorm grote constructies zijn, kan het zwaar zijn om de hekken open te krijgen. Een elektrisch uitschuifhek kan met een afstandsbediening geopend worden.

Maak het extra veilig

Zoals gezegd kun je je schuifhek extra beveiligen. Dit is vaak gewenst, omdat de schuifhekken worden geplaatst bij grote bedrijven, die gebruik maken van dure apparatuur. Er valt dus veel te halen voor insluipers. Het is dan gewenst om bijvoorbeeld gebruik te maken van camerabewaking. De camera’s kunnen op het hek geplaatst worden, zodat alles van binnenuit in de gaten te houden is. Ook kun je intercoms bevestigen op schuifhekken. Dit maakt communicatie met je bezoekers mogelijk, zodat je precies kunt bepalen wie er naar binnen mag en wie niet. Eventueel kun je het hek automatisch open en dicht laten gaan.

 

Offertes voor tuinomheiningen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten