Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.be Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.be

Intercom

Iedereen wil graag goed beschermd zijn tegen indringers. Daarom hebben veel mensen hun terrein goed afgesloten met een degelijk hekwerk en een mooie, doch ondoordringbare poort. Toch houdt dit niet alles en iedereen tegen. Daarom zijn er accessoires die ervoor zorgen dat je je nog veiliger voelt in en rond het huis. Een intercomsysteem is zo een technisch hulpmiddel. Met een intercom kun je op afstand vernemen wie er voor de deur staat en kun je bepalen of hij of zij je terrein mag getreden.

Opties voor zowel geluid als zicht

Een intercom kun je op je hek of poort plaatsen. De intercom bevat een knop die bezoekers in moeten drukken alvorens hij of zij je terrein wilt betreden. Je krijgt hier in huis een seintje van en vanuit je woning heb je contact met degene die voor je huis staat. Het is aan jou of de persoon in kwestie al dan niet toegelaten wordt. Er zijn intercoms waardoor je met iemand kunt praten, maar er zijn ook intercoms met een ingebouwde camera, zodat je ook kunt zien wie er aan heeft gebeld.

intercom

Extra opties

Een intercom kan geïnstalleerd worden met enkele handige extra’s. Er is bijvoorbeeld een optie waarmee je vanuit je huis de deur of poort kunt openen voor degene die aanbelt. Je hoeft simpelweg alleen maar op een knopje te drukken en de persoon die aanbelt wordt de doortocht verleend. Deze optie is erg handig wanneer je poort of hek ver van je huis staat.

Als er meer mensen op verschillende huisnummers in hetzelfde gebouw zijn, is het mogelijk om meerdere bellen aan te sluiten op je intercom. Er wordt dan één kastje geïnstalleerd waar meerdere knoppen opzitten. Bij iedere knop kun je een naamplaatje bevestigen, waardoor de bezoeker weet welke bel bij welk huisnummer (en dus: welke bewoner) hoort.

 

Offertes voor beveiligingsystemen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs