Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.be Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.be

Hek met brievenbus

Bij een hekwerk met een poortsysteem moet je goed nadenken waar je de brievenbus wilt plaatsen. Als je alleen een brievenbus bij of aan het pand hebt, moet je voor elke postbezorger je poort openen. Heb je de brievenbus buiten het hekwerk staan, dan moet je zelf buiten de poort om de post te halen en dus alsnog een extra handeling uitvoeren. Daarom is het best handig om je hek met een brievenbus uit te rusten, waarbij de sleuf buiten het hek zit, en jijzelf binnen het hek de post kan pakken.

Brievenbus tussen de spijlen

Je kan je brievenbus aan de buitenzijde van het hekwerk aan de spijlen bevestigen. Dan moet de brievenbus aan de buitenzijde een deurtje hebben waardoor je de post kan pakken. Er zijn ook systemen waarbij de brievenbus in het hek verwerkt zit. De spijlen zijn dan aangepast op de grote van de brievenbus, waardoor het in het hek integreert. Voor bedrijven zijn er brievenbussen met meerdere postvakken. Sommige brievenbussen zijn voorzien van een anti-vuurwerk en vandalisme sluiting.

Hekwerkpalen met geïntegreerde brievenbus

Je brievenbus is eigenlijk het visitekaartje van je huis of bedrijf. Daarom is het verstandig om hier aandacht aan te besteden en niet zomaar iets op te hangen. Sommige poststukken zijn erg waardevol, dus moet je brievenbus waterdicht zijn. Je wil ook geen zand en bladeren tussen je post vinden.

Zorg daarom voor een goede kwaliteit. Houd je niet van een losse brievenbus, dan is het ook mogelijk om je brievenbus in de palen te integreren. Er zijn stenen pijlers met een ingebouwde brievenbus, klassieke pilaren waarin een brievenbus verwerkt zit, maar ook erg moderne pijlers voor een strakker hekwerk.

 

Offertes voor tuinomheiningen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten