Prijzen sierhekwerk

Sierhekwerk wordt gemaakt in allerlei uitvoeringen. Modern of klassiek, decoratief of functioneel, hoog of laag en met of zonder toegangspoort. De kosten worden ook bepaald door de keuze of je het hekwerk gaat monteren, of dat je het laat plaatsen door een professional. Daarom is het moeilijk om zelf een inschatting van de prijs te maken als je het wilt laten plaatsen. Het opvragen van verschillende offertes kan je veel geld opleveren, zeker bij grote oppervlakten.

Veel mensen kiezen voor sierhekwerken. Het is mooi ideaal en gemakkelijk. Kijk naar de verschillende opties om ook een mooi sierhekwerk in de tuin te krijgen. Natuurlijk spelen de prijzen sierhekwerk hierbij mee om te kunnen beslissen waar jij voor kiest. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om een mooie en goede keuze te maken.

De prijzen van sierhekwerk
De kosten van het sierhekwerk bestaan uit verschillende factoren. Het gaat om de afmetingen, de kosten van de montage en ook hoe je het sierhekwerk uitgevoerd wilt hebben. De kosten zijn ook afhankelijk van de afwerking. Wil je het sierhekwerk ook gaan coaten of verzinken? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de mogelijke kosten.

De kosten voor een poort voor een voetganger kost rond de 150 euro tot 300 euro. Een poort voor een auto kost rond de 600 euro tot 2000 euro. Het verzinken van het sierhekwerk en het sierwerk zelf kost rond de 35 euro tot 95 euro en het verzinken en coaten kost 45 euro tot 125 euro. Het is goed om te zien dat er dus volop mogelijkheden zijn.

Graag geven we je een voorbeeld om een goed beeld te krijgen van de kosten en prijzen sierhekwerk. Als je een huis hebt en je wilt rondom een sierhekwerk hebben wat rood gecoat wordt van 15 meter hoog met een voetgangerspoort dan zal dit rond de 2000 euro kosten. Het is dan afgeleverd en gemonteerd bij je huis.

Een offerte op maat
Het is goed om altijd meerdere offertes op te vragen van meerdere specialisten. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de kosten en van de mogelijkheden. Ontdek hoe ook jij hier volop van kunt genieten.

Wat zijn de exacte kosten voor jouw opdracht?

Kom in contact met lokale hekwerkleveranciers en vergelijk het aanbod om te besparen op de aanschafkosten van hekwerk. Gratis en vrijblijvend.