Balkonhekwerken

Een balkon is een belangrijke eye-catcher van je huis. Daarom moet je ervoor zorgen dat het hekwerk van je balkon netjes is afgewerkt en past bij de uitstraling van de rest van het huis. Balkonhekwerken zijn te krijgen in volledige houten uitvoering, maar ook in kunststof en een combinatie met steen of metaal.

Het balkon is vaak een van de onderdelen van een huis welke direct in het oog springen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een goed balkonhekwerk. We bespreken graag de mogelijkheden met je en ook de kosten van een balkonhekwerk. Er zijn volop verschillende balkonhekwerken mogelijkheden.

De prijzen van een balkonhekwerk
Het is natuurlijk goed om een beeld te hebben van de kosten. De kosten zijn sterk afhankelijk van het materiaal. Een houten balkonhekwerk is een stuk goedkoper dan een kunststof of stalen hekwerk. Ook de afmetingen van het hekwerk zijn natuurlijk sterk bepalend van de totale kosten. Een kunststof balkon hekwerk van ongeveer zeven meter zal rond de 700 euro kosten inclusief het monteren van het hekwerk. Er zijn volop mogelijkheden.

De juiste kosten!
Het is goed om meerdere offertes op te vragen om een goed beeld te krijgen van de kosten en ook van de mogelijkheden voor jouw balkon. Kies een bedrijf wat niet alleen een scherpe prijs kan bieden, maar ook volop kwaliteit en vakmanschap. Er zijn tal van opties om een goed balkonhekwerk te krijgen. Vraag meerdere offertes op bij verschillende bedrijven om een goed beeld te krijgen van de opties. Kies een bedrijf wat een goede garantie kan bieden, uitstekende referenties heeft en daarnaast je niet het vel over de oren trekt.

Enkele regels!
Weet ook dat er bij een balkonhekwerk regels gelden. Het is wettelijk belangrijk om de balkonhekwerken 1 meter 20 hoog te maken als de hoogte tot de grond meer dan 13 meter is. Als het minder dan 13 meter is dan mag de hoogte 1 meter zijn, maar niet lager.

Wat zijn de exacte kosten voor jouw opdracht?

Kom in contact met lokale hekwerkleveranciers en vergelijk het aanbod om te besparen op de aanschafkosten van hekwerk. Gratis en vrijblijvend.